medyauzmani.com
Rüyada Yıkıntı Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Yıkıntı Görmek

yıkım hayal etmek

Rüyada yıkıklık görmek , aile hayatınızda ve işinizde peş peşe gelecek sorunlar nedeniyle çok kötü bir duruma düşeceğinize , elinizdeki her şeyi satacağınıza , üzüntü ve küskünlük içinde yaşayacağınıza delalettir. insanlar tarafından rahatsız. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin kendini beğenmiş ve kendinden başka kimseyi düşünmeyen kibirli ve kötü kalpli biri olduğu söylenir.

Rüyada yıkılan ev görmek

Rüyada yıkılan bir ev görmek, sevilen, sayılan ve takdir edilen kişilerin rüyayı gören kişi hakkında konuştuklarına ve rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu duyduğunda çok üzüleceğine ve perişan olacağına delalettir.

Rüyada harap bir yer görmek

Rüyada harap bir yer gören kişinin gıybetine ve rüyayı gören kişinin bu hoş olmayan sözlere çok üzüleceğine ve küçük düşeceğine delalettir.

Rüyada kazı görmek

Rüyada kazı görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında maddi sıkıntılarla karşılaşacağına ve çok uzun süre işsiz kalacağına işarettir.

Rüyada kazı görmek

Rüyada kepçe görmek, insanlar arasında konuşulanları başkalarına aktaran ve bu nedenle insanlar arasında sorun çıkaran bir kimsenin olduğuna yorumlanır.

Rüyada deprem görmek

Rüyada deprem görmek , rüyayı gören kişinin iş veya aile hayatındaki bir değişiklik nedeniyle hareket ettiğine veya yer değiştirdiğine delalettir. Aynı zamanda hayalperestin sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deprem görmek

Rüyada deprem görmek iyi bir rüya değildir. Rüya sahibinin aile hayatında ya da iş hayatında büyük sorunlar ve sorunlarla karşılaşacağına, büyük ve çok kötü olaylarla baş başa kalarak çok üzüleceğinden bahsedilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın