medyauzmani.com
Rüyada Yufka Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Yufka Görmek

rüyada hamur görmek

Rüyada yufka görmek , geniş fikirli olduğunuza ve aynı oranda geniş bir rızka sahip olduğunuza delalettir. Rüyada filo görmek, bereket anlamına gelir. Rüya sahibi çalışkan, dürüst ve helal bir geliri olan, boğazına haram bir iğne sokmayan bir kimse olarak tabir edilir.

Rüyada yufka gören kişinin ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorumlanır. Bu kişi geniş ve dolgun yapısı sayesinde çevresinde de sevilir ve saygı görür. Hayalperest, küçük hesaplar yapmayan, çıkarlarını arka planda tutan, hoşgörülü, anlayışlı ve sevgi dolu kişiliği ile herkes tarafından korunan ve izlenen kişi olarak tanımlanır. İyi niyetinden mi, tatlı kişiliğinden mi bilinmez, bu kişinin her ne isterse kalbinde her zaman olacaktır.

Rüyada hamurun yuvarlandığını görmek

Çok stresli ve zorlu bir yükün altında başarılı bir şekilde yükselmek, ardından ödüllendirilmek ve iyi vakit geçirmek demektir.

Rüyada hamur pişirmek

Rüya sahibinin bütün dert ve sıkıntılardan kurtulduğuna, ömrünün geri kalanını rahatlık ve zevk içinde geçirdiğine tabir edilir.

Rüyada hamur yapmak

Rüyada yufka yapmak, imkansızı başarmaya yorumlanır. Rüya sahibi çok istediği bir işte başarılı olacak ancak tüm cesaretini toplayıp özgüvenini ortaya koyarak başaramayacağına inanacak ve herkesi şaşırtacaktır.

Rüyada ekmek hamuru görmek

Rüyayı görenin azla yetinmeyi bilen, yüce ve dünyevî mallardan gözü olmayan kimse olduğunu anlatır. Anlamı, yağında kavrulan, kimseye muhtaç olmayan ve konumundan memnun olan kimsedir.

Rüyada hamur işi görmek

Bir kimsenin rüyasında yufkadan börek yaptığını görmesi, o kişiye yeni bir ekmek kapısı açılacağına işarettir. Rüya sahibi bu fırsatı iyi ve doğru kullanmayı bilirse, iyi bir kazanç elde eder ve yoğurt kaymağını yiyen taraf olur.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın