medyauzmani.com
Rüyada Yükselmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Yükselmek

Bir rüyada kalk

Rüyada kalkmak, rüya sahibinin yaptığı işler, amelleri ve projeleri ile herkes tarafından beğenileceğine ve herkesin gözünde çok yüksek bir konuma sahip olacağına işaret eder. Başarıdan başarıya koşmak, bu başarıları herkesle paylaşmak ve dikkatleri üzerine çekmektir. Yeni projelere kapı açmaktan da bıkmıştı.

Bir rüyaya düşmek

Rüyada düşmek, bir durumdan diğerine geçmek ve bir sorundan diğerine geçmek demektir. Rüya sahibinin işinde ani bir değişiklik, sorun veya kötü bir sürpriz olduğuna delalet eder.

Bir rüyaya düşmek

Rüyada düşüp yaralanmak , bazı sorunlarla karşılaşacağınıza , sorunlar ve korkularla mücadele edeceğinize , cesaretiniz ve becerileriniz sayesinde bu durumlardan çabuk ve zarar görmeden kurtulacağınıza ve bu durumlardan kurtulacağınıza delalettir. durumlar hızlı ve zarar görmeden. Yeni projelerde yere daha sağlam basmak.

Rüyada zıplamak

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak, bir sosyal sınıftan diğerine atlamak anlamına gelir. Yapılan işlerin, sunulan projelerin ve alınan ödüllerin değeri kaybolduğu için, istenilmeyen görülmekte, itibarı zedelenmekte, yok sayılmakta ve kenarda bırakılmaktadır. Yukarı sıçrarsa, bu başarıya, paranın, mülkün ve bolluğun artmasına işaret eder.

Rüyada koşmak

Rüyada koşmak, hırslı, aceleci ve dikkatsiz davranmaya, başına bela açacak davranışlarda bulunmaya ve açgözlülük gözünü kör etmiş gibi davranmaya delalet eder. Sağlığının biraz bozulmasından da bıktı.

Rüyada kaçmak

Rüyada kaçmak: Çalkantılı, rahatsız edici ve stresli durumlardan Allah’a sığınmak, geniş bir yere kaçıp saklanmaktır. Deneyimli bir kişinin uçuşu, ortaya konulması gereken iyi bir projeye, kolluk kuvvetlerinin uçuşu başarıya, üzülmeden ve korkmadan uçması ise sağa doğru yürüdüğünü gösterir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın