medyauzmani.com
Rüyada Yumruk Atmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Yumruk Atmak

rüyada yumruk atmak

Rüyada yumruk atmak, kime atıldığına bağlı olarak farklı anlamlar taşır. Genel olarak yumruklanan kişi gerçek hayatta biliniyorsa o kişiye el veya destek verilir. Ayrıca rüyayı görenin bulunduğu konumu başkalarının yararına kullanacağına, birçok işsiz için iş yaratarak hayırlara kavuşacağına delalet edilir. Geçmişte kimsenin umurunda olmayanların, sıkıntılı ve fakir bir hayat yaşamış olanların gelecekte çok güçlü iş adamları veya iktidar sahibi olacaklarına, böbürlenmeden yollarına devam edeceklerine de tabir olunur. Yumruklandığını gördüğü kişi kavgaya tutuşur veya kendini bir kavganın ortasında bulur.

Rüyada yumruk atmak ve yemek yemek

Bir kavgada kendisine ayni anda yumruk atildigini ve yumruklandigini gören kimse, büyük bir kavga çikar. Moralini bozan ve ikili ilişkilerini zedeleyen bir durumda olduğuna işaret olan rüya, düşmanlarla karşı karşıya geleceğine, kişinin düşmanlarına haddini gösterdiği için zarar göreceğine işaret eder. Aynı zamanda, hayalperestin sevdiği insanları büyük ölçüde hayal kırıklığına uğratan arkadaşlarının göreceği kötülüğe de işaret eder. Ayrıca kişinin hayatını kabusa çevirecek onlarca yalanın ortaya çıkacağına, uzun süredir ortalığa saçılan iftiraların ortadan kaldırılması için çaba harcanacağına yorumlanır.

Rüyada dayak yemekten vazgeçmek

Kendini korumak için bu, kişinin başkalarına yardım etme ve bazı durumlarda kendini geri çekme konusunda iki kez düşüneceğinin bir işaretidir, bu sevdiklerini kendilerinden önde tutmak anlamına gelse bile. Nefsine hakim olmak ve ağızdan çıkacak söz üzerinde iki kere düşünmek anlamına gelen rüya, kişinin her turda nefsini kontrol altında tutmaya çalışacağına yorumlanır.

Rüyada yumruk yemenin psikolojik yorumu

Genellikle öfke ve intikam duygularıyla dolu insanların sembolüdür. Aşırı derecede gaddarca davranan rüya sahibinin gerçek hayatta intikam almak istediği kişiler olduğu ve bu kişilerle aynı ortamda bulunmamak için çaba sarf ettiği de belirtilmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın