medyauzmani.com
Rüyada Yumruk Yemek – Rüya Tabirleri

Rüyada Yumruk Yemek

Rüyada yumruk yemek

Rüyada yumruk yemek, maddi kayıplara ve manevi zayıflığa yorumlanacağı gibi, bir sıkıntıdan kurtulmaya da yorumlanır. Aynı zamanda tanıdık bir kimse tarafından yumruklanmak, güç kazanmak, bu kişiden yardım almak ve yüceltilmek anlamlarına gelir. Farklı şekillerde yorumlanan rüya, aynı zamanda kişinin çok şanslı olacağına, rızkının bol olacağına ve yapacağı işten büyük paralar kazanacağına delalet eder. Aile ve arkadaşlara olan bağlılığın artacağına yorumlanırken takım elbise giyenlerin olumsuz sonuçlardan rahatsız olacağına da işaret edilir. Babalarının kendilerine yumruk attığını gören kişiler, küçük yaşta aile işini devralır ve mirasçı olur. Kardeşlerinden dayak yiyenler küçük yaşta evlenirler ve aile bağları çok kuvvetlidir.

rüyada yumruk atmak

İstenilen yardımın karşılıksız bırakılmayacağına ve yakın akrabalarınızın talep edeceği borçlardan bıktığınıza delalettir. Tanıdık birine yumruk atmak, o kişiye yardım etmek anlamına gelirken, düşmana yumruk atmak, işbirliği yapmak ve kötü insanları yenmek anlamına gelir. Bazı yorumcular herkesi şaşırtan bir insan olduğunuzu, bu dönemde çok para harcayacağını, ailesinden hesap sormayacağını söylüyor.

Rüyada kafasına yumruk yemek

Kişiyi köleleştiren kararsızlıklardan, olumsuz düşünce ve fikirlerden kurtulmak demektir. Eski gücüne kavuşması anlamına geldiği için manevi boşlukların doldurulacağına ve dini inançların güçleneceğine de inanılır. Ayrıca musibetin insan için pek çok hayırlı kapıların açılmasına vesile olacağına delalet eder. Eşinden kafasına yumruk yiyen kişiler omuz omuza yaptıkları bir işe girerek kısa sürede maddi durumlarını düzeltirler. Arkadaşından kafasına yumruk yiyen insanlar iş teklifi alır ya da sevdikleriyle çıkarlar.

Rüyada yumruk yemenin psikolojik yorumu

Tembellik, sorumluluktan kaçma olarak da yorumlanır, rüyayı görenin başkalarının etkisiyle uğraştığını ve genel olarak kendini toparlayamadığını ifade eder. Kişinin içgüdülerine güvenmemesi ve duygularına göre hareket etmemesinin ifadesidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın