medyauzmani.com
Rüyada Zabıta Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Zabıta Görmek

Rüyada polis görmek

Rüyada polis memuru görmek, rüyayı gören kişinin kimsenin yapmaya cesaret edemediği ve denemek istemediği eylem ve eylemlere girmesine ve bu eylemlerde cesaret göstermesine delalettir. Aynı zamanda eş, arkadaş ve akraba ile yapılacak iş nedeniyle büyük sorunlar yaşanacağına ve bu sorunların büyük tartışma ve kavgalara dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada polisin varlığını görmek

Rüyada polis olduğunu gören kişi, bir sivil toplum kuruluşunda kamuya yararlı bir işte görev alacağından ve çok güzel işler yapacağından yorulmuştur. Aynı zamanda yapılacak bir işte çok çalışıp tecrübe kazanacağınıza, ilgili alanda büyük bir isim olacağınıza ve birçok kişinin tavsiye için rüya sahibine geleceğine delalet edilir.

Rüyada polis üniformalı görmek

Rüyada resmi kıyafetli bir polis memuru görmek , insanları yönlendirerek yapılacak işlerin çok geniş bir kitleye ulaşacağına ve bu şekilde büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Rüyada sivil kıyafetli polis görmek

Rüyada sivil kıyafetli bir polis memuru görmek, kişilerin rüyayı gören kişiyi yapılacak bir işin lideri olarak seçmesine delalet eder.

Rüyada polisten kaçmak

Rüyada polisten kaçmak , büyük bir istekle yapacağı iş nedeniyle büyük bir kayba uğrayacağını , ancak bu işten kazanacağı tecrübe ile yeni işlere girerek büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada polisin azabı yemek

Rüyada polis tarafından cezalandırılmak , rüyayı gören kişinin uzun uğraşlar sonucunda bir eş bulmaya çalışacağına , ancak iş bulamayacağına , bu işi kendisinin yapacağına , büyük başarılara imza atacağına ve başaracağına delalettir. Büyük kazanç.

Rüyada akraba polisi görmek

Rüyada yakında görmek , başarılardan sonra aile bireylerinin rüyayı gören kişinin ismini kullanarak çok iş yaparak kazanç elde edeceklerine delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın