medyauzmani.com
Rüyada Zayıflamak – Rüya Tabirleri

Rüyada Zayıflamak

Rüyada kilo vermek

Rüyada kilo vermek, rüya sahibinin karşılaşacağı büyük sıkıntı, sıkıntı, sıkıntı ve zorluklara, bu zor günleri atlatmak için doğaüstü bir çaba göstereceğine delalettir. Rüyada zayıf olduğunu gören kişi gerçek hayatta da zayıflar ve mecazi anlamda zayıf düşer. Denilmiştir ki: Büyük masraflar kazanması, borca ​​girmesi, parasızlıktan ceplerini delmesi lâzımdır, bu yüzden düştüğü hallerden dolayı hastalanır ve uyur.

Rüyada zayıf birini görmek

Rüyayı gören kişi tanıdığı kişinin zayıf olduğunu görse, bu rüya tanıdığı kişi tarafından yorumlanır ve bu kişinin yoksullaşıp fakirleşeceğine ve bu durumu atlatmasının yıllar alacağına işaret eder. Rüya sahibi rüyasında gördüğü kişiyi tanımıyorsa bu rüya kendisi ile ilgilidir ve aynı şekilde yorumlanır.

Rüyada aşırı kilolu olmak

Rüyasında çok zayıf düştüğünü gören kimse, iş hayatında büyük bir yenilgiye uğrayacağına ve büyük maddi sıkıntılarla karşılaşacağına delalettir. Bu durumdan çıkıp para kazanmaya ve iyileşmeye başlayana kadar, başına gelen beladan dolayı saçları beyazlayacaktır.

Rüyada kilo vermek

Rüyasında kilo verdiğini gören kişi şişman ise, gerçekten böyle bir çaba sarf etme ihtiyacı hissedebilir ve ince bir vücuda sahip olmak isteyebilir, bu aynı zamanda rüyayı görenin ısrarlı, temkinli ve dikkatli hareket ettiğine delalettir. ideallerine ulaşmak için emin adımlarla ilerliyor. Rüya sahibi bu şekilde devam ederse zafer ona çok yakındır.

Rüyada diyet yapmak

Bu, rüyasında diyet yaptığını gören kişinin hayatında büyük gelişmelerin yaşanacağına delalettir. Rüya sahibinin hayatı bir anda olumlu yönde değişecek ve bambaşka bir hal alacaktır. Bu rüya, kişinin hayatında meydana gelecek aşırı değişiklikleri gösterir. Örneğin gecekonduda yaşarken çok lüks bir yere taşınmak şeklinde yorumlanabilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın