medyauzmani.com
Sarhoş nikahta dini nikah kıydığı iddialarına yanıt verdi! Hatipoğlu: Herkesin görüşü farklı – Rüya Tabirleri

Sarhoş nikahta dini nikah kıydığı iddialarına yanıt verdi! Hatipoğlu: Herkesin görüşü farklı

Çeşitli sosyal medya platformlarında onbinlerce takipçisi bulunan Nihat Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir düğünle gündeme geldi.

İnternette yayılan haberde, Hatipoğlu’nun içki içtiği ve kadınların dekolteli olduğu bir ortamda dini nikah kıydığı söylendi.

Ramazan programları ve çeşitli alanlarda yaptığı yayınlarla ünlenen ünlü öğretmen, kendisiyle ilgili iddialara yanıt verdi.

İşte Nihat Hatip Oğlu’nun Haberler’e konuştuğum açıklamalarının adresleri!

Faydası olsa hayır diyemem

“Türkiye’de daha önemli meseleler varken bunları konuşmamak lazım, ben toplumun her kesiminin takip ettiği biriyim.

Her kesimden insanla fotoğraf çektim. İslam’ı tebliğ edecek bir kişi kazanacaksam, binlerce kilometre yol kat etmeye hazırım.

Hayatım boyunca hep insanları kurtarmaya ve İslam’ı anlatmaya çalıştım. İslam’ın yumuşak tarafını göstermeye çalıştım ama hep farklı şeyler gösteriliyor.

Ders işleme yöntemim sadece camide değil her yerde. Bir yere çağrıldığımda, istifade edeceksem hayır demem.

“Düğünde içki içmeyin.”

“Türk kızımızla Lübnan asıllı damadın nikahıydı. Bir abimiz aradı dini nikahını yapmamı istedi. İki gencin çok istediğini duyunca kıyamadım.

Bizi karşıladıklarında anormal bir şey görmedim. Lübnanlı bir müftü yardımcımız ve bir Filistinli öğretmenimiz daha vardı. Üst düzey konuklar da vardı. Düğünde 10-15 dakika İslam’ı anlatıp namaz kıldım.

Dini nikahı Lübnan Müftüsü yaptı, ben değil. Benden önce gelenleri kırmayarak uçaklarda, konferanslarda evlendim.

Müftü nikahı kıydıktan sonra eşimle nikah masasından ayrıldık. Bizden sonra semazen gösterisi ve eğlencesi vardı. Gördüğüm kadarıyla o ortamda alkol yoktu. Düğün yapılırken düğünde anormal bir şey olmadı.

İzleyiciler de oldukça makul giyinmişlerdi. Bu durumla ilgili herkesin görüşü farklıdır ve anlayışla ele alınması gerekir.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın