medyauzmani.com
Son maçta bir patlama yaşadı! Ronaldo kadrodan çıkarıldı – Rüya Tabirleri

Son maçta bir patlama yaşadı! Ronaldo kadrodan çıkarıldı

Haber 7 Spor Servisi

Manchester United’ın Tottenham Hotspur’u sahasında 2-0 yendiği maçta Cristiano Ronaldo, vakit bulamayınca son düdüğü beklemeden soyunma odasına gitti.

Oyuna girmeyi reddetti

Ve İngiliz Daily Mail’in haberine göre, Cristiano Ronaldo’nun Tottenham maçında maça girmeyi reddettiği ve ardından Old Trafford’dan ayrıldığı ortaya çıktı.

Chelsea maçı kadroda yok

Konuyla ilgili Manchester United’dan bir açıklama geldi. İngiliz milli takımından açıklama “Cristiano Ronaldo, Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda olmayacak. O ne olursa olsun, tüm takım bir sonraki maçımıza hazırlanmaya devam edecek.” Veriler dahil edilmiştir.

Ronaldo’nun ilk açıklaması

Yaşananların ardından Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Portekizli yıldız şu ifadeleri paylaştı:

“doğal olarak meydana gelen”

“Kariyerim boyunca her zaman yaptığım gibi, takım arkadaşlarıma, rakiplerime ve antrenörüme saygı duyarak yaşamaya ve oynamaya çalışıyorum. Bu değişmedi, değişmedi.”

‘Baskıya boyun eğmek bir seçenek değil’

“Temsil ettiğim tüm takımlarda gençlere örnek olmaya çalıştım. Maalesef bu her zaman mümkün olmuyor ve bu anın ortasında en iyi örnek olamayız. Şu anda çalışmaya devam etmem gerektiğini hissediyorum. ve takım arkadaşlarımı destekle ve her maça hazır ol.Baskıdan vazgeçmek bir seçenek değil.Asla olmadı.”

Burası Manchester United.

“Burası Manchester United ve birlikte olmalıyız. Yakında tekrar birlikte olacağız.”

Eric Ten Hag ile daha da kötüleşti

Öte yandan İngiliz basınında, Manchester United Teknik Direktörü Ten Hag ile Ronaldo arasındaki ilişkilerin kırılma noktasına geldiği yer aldı. Ayrıca Hollandalı koçun Ronaldo’nun takımdan ayrılmasına olumlu baktığını iddia etti.

Cristiano Ronaldo’nun kış transfer döneminde takımdan ayrılmasının önündeki en büyük engelin kendisini alabilecek bir kulüp bulmak olduğunu belirtti.

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun yaz transfer döneminde takımdan ayrılacağını iddia etti ve birçok kulüple adından söz ettirdi.

İlk 11’de sadece iki maça başladı.

Ronaldo bu sezon Premier Lig’de iki maça 11 başında başladı ve 6 maçta kendisini maça dahil etti. Yedek kulübesinden iki oyun tamamlayın.

37 yaşındaki oyuncunun United ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın