medyauzmani.com
Sultanlar Al Safi Dünya Şampiyonasına veda etti – Rüya Tabirleri

Sultanlar Al Safi Dünya Şampiyonasına veda etti

Bayan voleybol milli takımımız, FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde Amerika Birleşik Devletleri’ne 3-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Polonya’nın Gliwice kentinde düzenlenen karşılaşmada grubun başında 6 puan gerileyen milli takım, Ibrar Karakurt, Zohra Güneş ve Saleh Şahin’in sayılarıyla 10-10 berabere kaldı. Milli takımın ataklarına karşı iyi savunma yapan ABD, Frantti, Drews ve Robinson’ın sayılarıyla ilk seti 25-22 kazandı.

İkinci grubun ilk dakikalarında iki ülke arasındaki denge hakim olurken, milli takımda İbrar Karakurt, Zahra Güneş ve Hand Balan ile sayılar buldu. Milli takıma Dürzi sayılarıyla karşılık veren Washington, Ogbogo ve Franetti, ikinci seti 25-15 kazandı.

Üçüncü sette de etkili bir şekilde oynamaya ve Franti, Drews, Poulter ve Robinson ile sayılar bulmaya devam eden ABD, seti 25-20 ve maçı 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi.

ABD’ye yenilmesinin ardından milli takım, FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası’na veda etti.

ABD: 3 – Türkiye: 0

salon: Glyvis Arena

gözden geçiren: Angela Grass (Brezilya), Rene Karina Noemi (Arjantin)

ABDPoulter, Franti, Ogbogo, Washington, Robinson, Drews (Hentze, Wong Orantes, Cotino, Weilheit, Carlini, Tapp)

Türkiye: Cansu Özbay, Saliha Şahin, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt, Hande Baladin, Eda Erdem Dündar (Simge Aköz, Aylin Acar, Elif Şahin, Meryem Boz, Meliha İsmailoğlu, İlkin Aydınio, Derya C)

gruplar: 25-22, 25-15, 25-20

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın