medyauzmani.com
TFF, İlk 8 Hafta Fair Play Ödüllerini Açıkladı! sürpriz isimler – Rüya Tabirleri

TFF, İlk 8 Hafta Fair Play Ödüllerini Açıkladı! sürpriz isimler

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ilk 8 hafta Fair Play ödüllerini açıkladı.

Türk futboluna katkı sağlamak amacıyla TFF Yönetim Kurulu tarafından Fair Play Ödülleri’nin verilmesine karar verilmiş ve bu amaçla a. Dr. Tamer Yılmaz, Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhaneddin Hagrafoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Atila Gökçi, Ömer Urundul, Ali Erten, Banu Yelkovan ve Beren Altınoz gibi isimlerden oluşan Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Konseyi kuruldu.

Sezonun birincileri için 14 Ekim Cuma günü saat 14.00’te toplanan Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, ilk sekiz haftalık değerlendirmenin ardından adayları belirledi.

Ödüller aşağıdaki gibidir:

Fair Play / Fair Play Takım Ödülü: Demir Grup Sivasspor

sebep: Spor Toto Süper Lig’de oynanan 8 haftada belirlenen kriterlerde öne çıkma, rakip oyunculara ve hakemlere karşı diyalog, iletişim vb. Ülkemizi Avrupa’da da temsil eden Demir Grup Sivasspor, bu konulardaki olumlu imajı nedeniyle Ayın Takımı seçildi.

Fair Play/Fair Play Antrenör Ödülü: Jagdaş Atan (Yucatel Kayserspor)

sebepLigdeki en az faul yapan takımlardan birine koçluk yapmak üzere seçildi, ancak yalnızca futbola odaklanmak, saha dışı yarışmalardan uzak durmak, oyunu geliştirmeye odaklanmak ve başarı arayışını teşvik etmek.

Fair Play / Fair Play Ödülü: Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

sebep: Adana Demirspor’un eski veteran futbolcusu Hasan Sinemas’ın başarı dileklerini kabul eden Ogurkan Şakir, Adana Demirspor maçı öncesi düzenlenen törende Hasan’ı öperek kendisine ve Adana Demirspor camiasına olan saygısını gösterdi. Sinemalar eli, etrafındaki sıcaklığı harekete geçiren bir hikaye olarak yerini almıştır. Bu eylem diğer oyunculara örnek olması için seçildi.

Fair Play Ödülü/Başkan/Menajer: Fatih Özgöksin (Konyaspor)

sebep: Sporseverlerde üzüntüyle karşılanan merhum Ahmet Galik’in vefatından sonra park açmak, diğer kulüpleri vefa göstermeye teşvik etmek, rakip kulüp başkanlarına plaket vermek, rakibe ve hakemlere karşı saygılı tavrını sürdürmek gibi davranışları PFDK’dan herhangi bir referans yok Kulübün eski başkanı PFDK, eski ve eski oyuncularını bir araya getirerek birlik ve beraberlik mesajı verdiği için ödüle layık görüldü.

Fair Play / Taraftar Fair Play Ödülü: Medipol Başakşehir

sebep: Spor Toto Süper Lig’in 2022-23 sezonunun başladığı 05.08.2022 tarihinden itibaren müsabakalarda gösterilen olgun tavır, hiçbir müsabakada PFDK’ya atıfta bulunulmaması, taraftar gruplarından gelen olumlu mesajlar ve sosyal medyada olumlu etkileşim, duyarlılık Çevreye ve diğer konulara, Bu nedenle Medipol taraftarları Başakşehir’i tercih için uygun gördü.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın