medyauzmani.com
Trump’ın görevdeyken bazı resmi belgeleri Beyaz Saray tuvaletine attığı iddia ediliyor. – Rüya Tabirleri

Trump’ın görevdeyken bazı resmi belgeleri Beyaz Saray tuvaletine attığı iddia ediliyor.

Maggie Haberman tarafından New York Times’da Trump hakkında yazıldı Bir Güven Adamı: Donald Trump’ın Doğuşu ve Amerika’nın Düşüşü Kitap bugün okuyucuyla buluşuyor.

Trump’ın Beyaz Saray’daki görev süresiyle ilgili ilginç notların yer aldığı kitapta, tuvaletin periyodik olarak basılı kağıtlarla tıkandığını keşfeden Beyaz Saray çalışanlarının, Trump’ın bu kağıtları tuvalete attığına inandıkları kaydediliyor.

Trump’ın bazen Cumhurbaşkanlığı Kayıtları Yasası’nı ihlal ederek resmi belgeleri parçalayarak yok ettiği iddia edilen kitapta, FBI’ın Florida’da Başkan Mar-a-Lago’ya baskın yapması ve Beyaz Saray Ulusal Arşivlerine ait olduğu iddia edilen kayıp belgelerin gündemde olduğu, Ayrıca devam eden bir soruşturmaya işaret ediyor.

Başkanlık Kayıtları Yasası, cumhurbaşkanı tarafından görev süresi boyunca oluşturulan veya edinilen tüm resmi belgelerin ABD hükümetinin mülkü olmasını ve görev süresinin bitiminden sonra Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Arşivleri tarafından ele alınmasını gerektirir. .

“Rudy, yetki sende, ne istersen onu yap, çılgın şeyler de dahil.”

Haberman’ın kitabında ayrıca 2020 cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarına ilişkin ilginç notlar yer alıyor.

Kitapta, rakibi Joe Biden’a karşı seçimi kaybedeceğini anlayan Trump, eski New York belediye başkanı ve kişisel avukatı Rudy Giuliani’yi yanına davet etti. “Rudy, peki, sorumlu sensin, ne istersen yap, çılgın şeyler de dahil, umurumda değil.” İddiaya göre dedi.

Trump’ın seçim sonuçlarını tersine çevirme talebini savunan Giuliani dışındaki avukatları, abartma korkusuyla kabul etmedi. Kötü avukatlar benimle. İddiaya göre şikayet etti.

Kitapta ayrıca Trump’ın danışmanlarının aldatıldığına inandığı için yeni avukatlar aradığı ve Trump’ın o dönemde komplo teorilerine derinden karıştığı değerlendirildi.

Trump, Kovid-19’dan öleceğinden korktu

Eski başkanın Ekim 2020’de COVID-19’a yakalandığı döneme ilişkin notların da yer aldığı kitap, Trump’ın durumu kötüleştiğinde ölümden korktuğunu söylüyor.

Kitapta, Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tony Ornato’nun bir noktada Trump’ı sağlığı daha da kötüleşirse hükümetin devamlılığını sağlamak için önlemler alması gerektiği konusunda uyardığı kaydedildi.

Trump’ın virüsten ölmekten korkmasına rağmen Kovid-19’un imajını ve siyasi motiflerini olumsuz etkilemesinden endişe duyduğu ve bu nedenle yardımcılarından maskelerini çıkarmalarını istediği de iddia ediliyor.

Kızını ve damadını Twitter’dan sınır dışı edecekti.

Kitap çoğunlukla Trump başkanlığına odaklanıyor ve aynı zamanda eski başkanın beyaz üstünlükçülerin reddine nasıl direndiği ve Meksika’daki bir uyuşturucu üretim tesisini havaya uçurmak istediğine dair iddiaları da içeriyor.

İlk baskısı geçen hafta duyurulan kitapta, Trump’ın Beyaz Ordu’da görev yaparken başdanışmanı olan kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner’ı görevden almayı düşündüğü manşetlere yansımıştı. House, kabaca Twitter üzerinden.

O sırada Beyaz Saray Genelkurmay Başkanı olan John Kelly’nin Trump’ın bu eylemini engellediği ve pozisyon öncesi kızı ve damadı ile konuşmak için izin istediği kaydedildi ve bildirildi. O günden sonra bu konu bir daha gündeme gelmedi.

Kushner, Trump’ın damadı “etkin değil” Sık sık onu görerek küçümsediği ve alay ettiği de iddia edildi.

Trump’ın sözcüsü Taylor Bowdwich, haberler üzerine bir kitap yazdı. ‘yanlış ve sıkıcı’ açıklanan ve “Başkan Trump Amerika’yı kurtarmaya odaklanmış durumda ve sahte haberler konusunda yapabileceği hiçbir şey yok.” Bu ifadeyi kullandım.

Haberman’ın 607 sayfalık kitabında üç kez Trump, bazı yardımcıları ve danışmanları olmak üzere 250’den fazla kişiyle röportaj yaptığı bildiriliyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın