medyauzmani.com
VGM Bursuna Nasıl Başvurulur? VGM bursları için başvurular ne zaman sona eriyor? – Rüya Tabirleri

VGM Bursuna Nasıl Başvurulur? VGM bursları için başvurular ne zaman sona eriyor?

VGM Bursu başvuru süreci devam etmektedir. Vakıflar Genel Müdürlüğü öğrencilere 9 ay süreyle burs verecek. Adayların değerlendirmeleri olumlu ise burs almaya başlayacaklardır. Öğrenciler çevrimiçi olarak başvurur. VGM Bursuna Nasıl Başvurulur? VGM bursları için başvurular ne zaman sona eriyor?

VGM Burs Başvurusu Ne Zaman?

VGM burs başvuruları başlamıştır. İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından İlk, orta ve lise öğrencilerine verilen eğitim burslarına orta öğretim bursları adı verilir. vgm Orta, orta ve yüksek öğrenim için son başvuru tarihleri ​​aşağıdaki gibidir:

  • VGM Ortaöğretim Burs Başvuruları 7-20 Kasım 2022,

  • VGM Yüksek Öğrenim Burs Başvuruları 21-30 Kasım 2022,

  • VGM Uluslararası Öğrenci Bursları için başvurular 21 – 30 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında yapılacaktır.

VGM bursuna nasıl başvurulur?

Orta ve Yüksek Öğrenim Kurumları Genel Müdürlüğü burs başvurularını online olarak www.vgm.gov.tr ​​adresinden yapmaktadır. VGM burslarına başvurular her yıl eğitim-öğretim dönemi başında Genel Müdürlükçe belirlenen tarihlerde yapılır. Başvuru yöntemi ve zamanı, başvurunun başlama tarihinden en az onbeş gün önce Genel Müdürlüğün www.vgm.gov.tr ​​adresinde ilan edilir.

Burs başvurusu sonuçlarını nereden öğrenebilirim?

VGM bursu başvuru sonuçları Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi www.vgm.gov.tr ​​adresinde duyurulmaktadır. Burs almaya hak kazanan öğrencilere ilk ödemeler geriye dönük olarak Ekim ayından ödemenin yapıldığı aya kadar yapılır.

Burs Ücreti Açıklandı!

Resmi VGM web sitesindeki burs ücretleri hakkında »2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimize yapılacak eğitim yardımı/burs miktarı orta öğretim yardımı için aylık 200,00 TL, yüksek öğrenim bursu için aylık 650,00 TL’dir.” adayın öğrenim gördüğü okulun bölge müdürlüğü Uygun: İlk, orta ve lise öğrencilerine yılda Ekim-Haziran ayları arasında toplam 9 ay burs ödemesi yapılır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın